De magische Italiaanse Meren

De magische Italiaanse Meren
AUTO04
Vliegtuig of Trein
8Dagen
Autoreizen
Noord-Italië staat bekend om zijn prachtige bergmeren omzoomd met besneeuwde Alpentoppen, prachtige authentieke dorpen en weelderige natuur die in de loop van de eeuwen talrijke dichters, schrijvers en artiesten hebben geinspireerd. De streek van de meren is gelegen in Noord Italië dicht bij de Zwitserse grens. De bekendste zijn Lago Maggiore, Lago di Garda en Lago di Como.

Aanbevolen route

1 dag: Luchthaven Milaan Linate - Milaan – Maggiore Meer
Aankomst op de luchthaven van Milaan Linate, ontvangst van de huurauto en transfer naar Milaan om het het mooie centrum met zijn prachtige dom te ontdekken (opgepast voor de zones waar het verboden is te circuleren met de auto). Voortzetting naar het Maggiore Meer, onderbrenging in het hotel, vrij avondmaal en overnachting.

 

2 dag: het Maggiore Meer
Na het ontbijt, vrije bezichtiging van het Maggiore Meer met de mogelijkheid een excursie te organiseren naar de Borromese eilanden. Terugkeer naar het hotel, vrij avondmaal en overnachting.

 

3 dag: het Orta Meer en Locarno
Ontbijt in het hotel en ontdekking van het Orta Meer en Locarno. Terugkeer naar het hotel, vrij avondmaal en overnachting.

4 dag: Lugano – Como Meer
Na het ontbijt, vertrek richting Lugano en voortzetting naar het Como Meer. Onderbrenging in het hotel, vrij avondmaal en overnachting.

5 dag: Como – Brunate
Ontbijt in het hotel. Vertrek naar Como en bezichtiging van het mooie historische centrum. Mogelijkheid om via de kabelbaan Brunate te bezoeken, gelegen op ca. 500 m boven Como. Door de unieke ligging staat het dorp bekend als “het Balkon van de Alpen”.Brunate biedt prachtige uitzichten over Como, het meer, Lombardije en in de verte de Apennijnen en de westelijke Alpen. Kleine simpatieke restaurantjes voor een maaltijd…Terugkeer naar het hotel, vrij avondmaal en overnachting.

6 dag: Cadenabbia – Bellagio – Varenna – Garda Meer
Na het ontbijt, mogelijkheid een bootexcursie te organiseren van Cadenabbia naar Bellagio en vervolgens transfer per boot van Cadenabbia naar Varenna. Onderbrenging in het hotel aan het Gardameer. Vrij avondmaal en overnachting.

7 dag: Sirmione – Rondrit Garda Meer – Sirmione
Ontbijt in het hotel. Overnachting.

8 dag: Vertrek
Na het ontbijt transfer naar de luchthaven van Milaan volgens het vertrekuur van de vlucht. Aflevering van de huurauto met assistentie die u opwacht op de luchthaven.


Voor een gedetailleerd programma moet u Inloggen

TERUG