Citytrip Rome

Citytrip Rome
VVER04
Vliegtuig of Trein
5Dagen
Verblijfs-ontdekkingsreizen

1e dag: Aankomst Rome
Aankomst op de luchthaven Rome. Ontmoeting met onze hostess en vertrek met plaatselijke GT bus naar het hotel. Onderbrenging in de kamers, avondmaal en overnachting.

2e dag: Villa Borghese – Antiek Rome
Na het ontbijt vertrek naar de Villa Borghese een openbaar park gelegen in het noordelijk gedeelte van Rome en waar zich ondermeer één van de mooiste musea van Rome bevindt: de Galleria Borghese met een prachtige collectie Renaissancekust met beeldhouwwerken van o.a. Canova en Bernini en met schilderijen van o.a. Titiaan, Rubens en Canavaggio. Na het geleid bezoek, lunch in restaurant en in de namiddag geleid bezoek aan het Antiek Rome met het Colosseum (buitenkant), het Forum Romanum (buitenkant), het religieus, politiek en commerciele centrum van het Antiek Rome, het Forum Imperiale, de Boog van Constantijn. Na het bezoek transfer naar het hotel, avondmaal en overnachting.

3e dag: Vaticaan en St.Pieter Basiliek
Na het ontbijt, transfer naar het Vaticaan en geleid bezoek aan de Vaticaanse musea met o.a. De Kamers van Rafael, de apartementen van Borgia gedecoreerd met fresco's van Pinturicchio en de beroemde Sikstijnse Kapel met de schilderwerken van Michelangelo. Aansluitend bezoeken we de St. Pieter Basiliek met de door Michelangelo ontworpen koepel. Lunch in een lokaal restaurant en de namiddag vrij ter beschikking voor individueel bezoek, shopping. In de namiddag transfer naar het hotel voor het diner en overnachting.

4e dag: Vreije dag
Dag vrij ter beschikking voor een terrasje, of shopping. Vrije middagmaal.

Enkele suggesties:
- Eventueel vrije bezoek aan het Barok Rome met o.a.: Via del Tritone, Piazza Barberini, het Pantheon, Piazza Navona en de beroemd Trevi-fontein.

- Fakultative uitstap naar Castelli Romani met supplement.
- Fakultative uitstap naar Tivoli en Villa d'Este met supplement.

Avondmaal en overnachting in he hotel.

5e dag: Vertrek
Na het ontbijt, transfer naar de luchthaven, en vertrek.


Voor een gedetailleerd programma moet u Inloggen

TERUG